Att leva med cancer

En blogg om hur det är att leva med cancer, som anhörig och sjuk

  • Lite utav varje

    Sidan är under uppbyggnad och jag hoppas att jag får över allt från min gamla blog snart. Det tar tid och det är mycket finlir och jobb.

    Du får gärna dela med dig utav min blogg - det jag ber om är att du linkar tillbaka till mig eller om du använder den så använd också mitt namn. Jag lägger ner så mycket arbete, tankar och funderingar.

    ❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋

    "För om livet handlar det inte så mycket,
    så länge som hur"
    Ett citat från min bror och mycket tänkvärd!

    ❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋

    Jag hoppas med denna blogg att jag kan hjälpa andra samtidigt som jag hjälper mig själv.
    Hjälpa alla som på ett eller annat sätt har blivit drabbad utav cancer.
    För det finns hopp och så länge vi andas så finns det hopp.

    Hopp om liv, kärlek och livskvalitet.

    ❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋

    Jag är samtalsvän på Cancerfonden och vill du hittar du mig där under nicket Kine62

  • maj 2024
    M T O T F L S
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör som 70 andra, prenumerera du med.
  • Blog Stats

    • 39 838 hits
  • Senaste inläggen

  • Topprankade

  • Mest klickade

    • Inget
  • Kontakt

    Jag är samtals vän på Cancerfonden. Vill du komma i kontakt med mig, kan du gå in på deras hemsida. Du hittar mig under nicket Kine62. Där kan du vara anonym om du vill. Annars så maila gärna. karine.tveiten@gmail.com
  • Prenumerera

  • wordpress hit counter
  • Karine

  • Meta

Lite om Karine

Jag är en 50 årig norskfödd kvinna mitt i livet. En ensamstående mamma med 3 barn i åldrarna 19, 27 och 29 år. Jag blev försommaren 2008 diagnosen lungcancer med spridning. Jag vill med denna bloggen berätta för dig om mina erfarenheter med cancer och hur den har påverkat mig genom hela mitt liv. Min familj er oerhörd hårt drabbad utav cancer. Och detta är min historia och min familjs historia. Välkommen in till mig!

Min gamlemormor fick bröstcancer, min mormor fick bröstcancer och dog i denna cancertyp , min mamma fick bröstcancer men dog utav bukspottkörtelcancer. Min pappa fick lungcancer. Han var en utav de första i Norge, som på 70-talet fick sin lunga bortopererad, och mot alla odds lever han än.

Jag har bloggat på zoomin.se Men hela zoomin kommer att läggas ner i mars 2011 och jag har nu valt att flytta min blogg till wordpress.

Min lungcancer har tagit mig till ställen både i och utanför mig själv. Jag har fått lite klyschigt måhända en annan syn på livet. Det som var viktigt för mig tidigare är inte längre lika viktigt. Jag har blivit mera ärlig mot mig själv. Jag har mött döden och jag har segrat. Jag har besökt helvetet och vet numera att det helvete som predikas inte finns.

Cancerfonden har gjort en intervju med mig förra hösten. Det är jag stolt över. Intervjun kan du läsa här: Lungcancer

Ett blogginlägg gjordes om mig i anledningen av Lungcancerdagen i år: Blogginlägget kan du läsa här:Lungcancerdagen 2012

Ett nytt tillskott i familjen har det också blivit. En liten hund. Han heter Charlie och är min vän i ur och skur. Nu är Charlie 16 månader .

 Här är Charlie 8 veckor och ja, han stal mitt hjärta hos uppföraren.

Här är Charlie 1 år och nyklippt, sommaren till ära.

Mina barn är också min stolthet.

Jag 1 son som är sjuksköterska – han blev klar i år. 1 son är civilingenjör klar i höst och tillslut dottern som är klar med gymnasiet. Hon läser upp sina betyg för att komma in på den linjen hon vill på universitet och hon jobbar som timvikarie inom kommunen. Jag har valt att inte lägga ut några foton på mina barn av hänsyn till dem.

 

Lämna en kommentar